Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

NL Doet was ook voor Cultuur-

huus Braakhekke een succes

BATHMEN – Vrijdag 10 maart heeft een zestal vrijwilligers een steentje bijgedragen m.b.t. NL Doet. Om klokslag 9.00 uur is er begonnen met het schuren, schilderen van kozijnen, deuren en plintjes.

Terwijl anderen de wanden van o.a. de Heeren van Dorthzaal, Zuidloozaal, Loozaal en Oude Molenzaal onder handen namen, zorgde het Infopunt ervoor dat er koffie en Bathmenaartjes klaarstonden.

Na deze break werd er verder gegaan met de bar, foyer en kelder. Rond 13.00 uur zijn alle kwasten en rollers uitgespoeld en overige materialen opgeruimd.

Ondertussen waren er in de keuken overheerlijke broodjes en goed gevulde tomatensoep gemaakt en kon er dus afgesloten worden met een lekkere en gezellige lunch.

Kortom een zeer geslaagde ochtend waarin heel veel werk verzet is. Dankzij NL Doet en de vrijwilligers ziet het Cultuurhuus er weer netjes uit.

Het hele lijstje is nog niet klaar; dus als u het leuk vindt om te schilderen en tijd over hebt, kom gerust een keer binnen bij het Cultuurhuus Braakhekke en vraag naar Benno.