Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Noaberhulp bij energiebesparing

BATHMEN – “Wie een berg wil verzetten begint met het verleggen van de eerste steen”, aldus het aloude spreekwoord. Ook energie besparen en daarmee CO2 uitstoot beperken, begint bij het zetten van een eerste stap. Bij die eerste stap, het voorkomen van onnodig energieverbruik, wil Noaberhulp zoals het een goede Noaber betaamt, u graag helpen om uw huis te verduurzamen.Het voorstel is:

Noaberenergie gaat wijk voor wijk aan de bewoners vragen wat er nodig is om hun huis te verduurzamen. De gemeente Deventer stelt een budget(je) ter beschikking om deze inventarisatie mogelijk te maken.

Noaberenergie inventariseert hoe uw energieverbruik ervoor staat en waar dat energieverbruik beperkt kan worden. Het idee is dat bewoners in de wijk veel van elkaar kunnen leren: sommigen hebben al maatregelen genomen en weten dus wat het effect is.

Dat is een eerste stap om uw huis comfortabeler en duurzamer te maken op een manier die zichzelf terugverdient. Noaberenergie wil daarna ook onderzoeken of bewoners misschien gezamenlijk zaken als isolatie op kunnen pakken. Dat kan veel geld schelen!

Doet u ook mee?

De eerste stap zet Noaberenergie in de Noorderenk en start hier met een kleine enquête om in te schatten welke maatregelen het meeste effect sorteren.

Uw eerste stap is het, uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos, invullen van het enquêteformulier dat u binnenkort wordt aangereikt door een van de vrijwilligers.

Namens de coöperatie Noaberenergie,

Karel Horn, Erik Brilman en Gerard Huisman.

Kijk ook eens op www.noaber-energie.nl. Vragen? info@noaber-energie.nl