Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nog geen rookmelder in huis?

Wij kunnen er voor zorgen!

Brandweer IJsselland, Post Bathmen

Wanneer u niet in staat bent om een rookmelder zelf te installeren, kunnen wij voor u gratis de montage verzorgen. U kunt daarbij zelf een rookmelder aanschaffen, maar ook kunnen wij voor een degelijke melder zorgen, u betaalt dan alleen de kosten van de melder (rond de 20 euro), montage wordt gratis uitgevoerd. Een sms, app, of een telefoontje (06-23784700) is genoeg om het geregeld te krijgen! Wij horen graag van u. Het rookmelderteam staat voor u klaar!

Wist u dat:

– de vorstperiode binnenkort weer in aantocht is? Strooizout, ijskrabbers, slotontdooiers, enz. kunnen weer voor de dag gehaald worden.

– de winterbanden binnenkort weer op de auto kunnen?

– Brandweer Bathmen inmiddels in 2016 meer dan 40 uitrukken heeft gehad?

– Bathmen promotie ‘happen en stappen’ organiseert en dat wij als brandweer daar ook aan mee werken?

– de wasdroger nog steeds brandgevaar nummer 1 is? Filters op tijd schoonmaken kan veel ergernis voorkomen!

– er binnenkort gelegenheid komt om uw brandblusser in Bathmen te laten keuren?

 

Even voorstellen

brandweer-ijsselland-gerrit-stegink

Gerrit Stegink

Postcommandant, brandmeester, bevelvoerder, lid sinds 1994.

De 53 jarige Gerrit is in het dagelijks leven werkzaam bij Firma Veldwachter, gevestigd tegenover onze kazerne. Gerrit is sinds 2009 postcommandant; dat betekent dat Gerrit de algehele leiding voert over ons korps. Dit doet hij punctueel met erg veel inzet en overgave. Door zijn technische achtergrond en rustige uitstraling vervult Gerrit de rol als postcommandant met glans!

 

brandweer-ijsselland-theo-flierman

Theo Flierman

Hoofdbrandwacht, meetploeg, lid sinds 2002.

De in 1967 geboren Theo runt in het dagelijks leven samen met zijn vrouw de mooie camping de Flierweide, op een steenworp afstand van onze kazerne. Theo is enorm fanatiek en maakt bijna alle uitrukken en oefeningen wel mee. Hij vervult vaak bij ongevallen de rol als gewondenverzorger. De combinatie agrarische achtergrond en kracht zijn erg kenmerkend voor Theo.

 

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van dit artikel, brandveiligheid of andere zaken, stel ze gerust! Erik Brilman 06-23784700 / dorpsbrandwachtbathmen@gmail.com/ facebookpagina: brandweer Bathmen.