Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nordic Walking voor senioren

BATHMEN – De Senioren Nordic Walking groep is inmiddels gestart met hun wekelijkse wandelingen op de dinsdagochtend. Deze wandelingen worden begeleid door deskundige instructeurs en een fysiotherapeut.

Zeer belangrijk uiteraard voor deze doelgroep, waar nog nieuwe leden, van harte welkom zijn. Ook voor wandelaars met een fysieke beperking bestaat nu de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de groep.

De Nordic Walking Groep Bathmen stelt voor om u gedurende twee dinsdagochtenden gratis mee te laten wandelen. De duur van de wandeling is een klein uurtje.

U kunt dan kennis maken met deze bijzondere manier van sporten. Bij elke groep zijn er twee begeleiders aanwezig En er wordt ook nog geleerd hoe je goed kunt Nordic Walken. Stokken (poles) worden tijdens deze twee wandelingen ter beschikking gesteld. Nou, wat weerhoudt u om mee te doen?

Er wordt elke dinsdagochtend om 10.30 uur gestart bij Camping De Flierweide aan de Traasterdijk te Bathmen, waar men na de wandeling met z’n allen onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee na kan praten.

Meer info en aanmelden bij Hans Olthof, tel. 0570-540337 (NW-instr.) en Ria Faber, tel.0570-547859 (NW-instr. en fysiotherapeut.)