Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Oktober Cinebat filmnieuws

BATHMEN – Ga als start van de herfstvakantie a.s. zaterdag gezellig samen een avondje naar de film in Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen. Cinebat vertoont op 21 oktober twee mooie films voor jong en oud. Dus kom met zijn allen!Om 18.15 uur de familiefilm Solan en Ludwig: de grote kaasrace. Deze goed gemaakte stop-motion animatiefilm is leuk voor kinderen en volwassenen.

De brutale ekster Solan zet het kleine Noorse dorpje opnieuw op stelten. Wanneer hij hoort over de traditionele kaasrace tussen zijn eigen stad en het naburige dorp, zet hij alles op alles om zichzelf te bewijzen als een echte racekampioen! Enthousiast en overmoedig sluit hij een geheime weddenschap af op de overwinning van zijn eigen team. Hij zet zijn huis en de wonderbaarlijke werkplaats van zijn vriend, de briljante uitvinder Reodor op het spel. En dat is een prijs die zijn tegenstander Clapton, de directeur van de lokale kaasfabriek, niet wil missen! Met zijn beste vriend Ludwig de egel en de slimme Reodor in zijn team, twijfelt Solan niet aan de overwinning. Maar het wordt heel spannend wanneer Clapton de hulp inschakelt van een vreemde grappenmaker en een woeste gorilla. Zal het Solan lukken alsnog de prijs mee naar huis te nemen?

 

Om 20.30 uur de avondfilm Demain Tout Commence. Een komisch filmdrama met Omar Sy (Intouchables).

Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug…

 

Kosten: € 5,00.

Nieuwsbrief ontvangen? Mail naar info@cinebat.nl

Tip: Vier eens je verjaardagsfeestje bij Cinebat en kom met je vrienden en vriendinnen naar de filmvoorstelling. En … voor de jarige is er een verrassing!

Verdere info: zie www.cinebat.nl