Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Old Ni-js bij Hét Café Braakhekke

BATHMEN – Zondagmiddag 20 dec treedt Old Ni-js op met Hét Café Live, aanvang 16.00 uur en entree is €10,00. Voorverkoop is gestart en vol is vol!Samen zijn ze goed voor 160 jaar ervaring. Old Ni-js bestaat namelijk uit de generatie muzikanten die in de jaren zestig fungeerde als de uitvinders van de nederpop. En de heren mogen dan intussen alles al hebben meegemaakt, de liefde voor de muziek leeft nog altijd volop.

Old Ni-js bestaat uit leden van Toontje Lager, Boh Foi Toch en Normaal. Tot op de dag van vandaag zijn de heren echter nog altijd volop actief in diverse bands. In 2005 begonnen ze samen Old Ni-js. Aanvankelijk vooral om de gaten in te vullen van de touragenda’s van de diverse bands, waarin ze op dat moment speelden. Ze kregen zulke enthousiaste reacties dat ze besloten om het wat structureler aan te pakken. Aanvankelijk opereerde Old Ni-js als trio, maar later kwam er versterking bij in de persoon van Gerard de Braconier, de gitarist van Toontje Lager. Het was een aanwinst. De muziek werd completer en er ontstond meer ruimte.

Gezien de muzikale achtergrond, zullen er bekende nummers de revue passeren van onder meer Boh Foi Toch en Normaal.

Samenstelling: Han Mali (drums en zang), Willem Terhorst (bas en zang), Gerard de Braconier (gitaar en zang), Ferdi Joly (gitaar en zang).