Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Oliebollen voor het goede doel

BATHMEN – De maand december staat in het teken van gezelligheid en genieten! Bakkerij Nollen wil iedereen overheerlijke feestdagen bezorgen en heeft een aantal exclusieve producten aan het assortiment toegevoegd. Toch zijn het de traditionele producten en gebruiken die de feestdagen voor de meeste mensen compleet maakt.Met de ‘Bollen van Nollen’ houdt Bakkerij Nollen zo’n hartverwarmende traditie in stand. Voor de derde keer op rij steunt Bakkerij Nollen De Nije Stichting door het bakken van oliebollen. Voor iedere verkochte oliebol gaat €0,10 naar de stichting, die zich in zet voor de kwaliteit van leven van (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Vorig jaar werd door Vincent Nollen een cheque overhandigd van in totaal € 10.000,-.

De Bollen van Nollen worden volgens ambachtelijk recept gebakken in de Centrale Bakkerij in Hengevelde. Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan het goede doel? Dit jaar zijn de oliebollen iedere zaterdag en op 28, 30 en 31 december verkrijgbaar in alle winkels van Bakkerij Nollen. Ook kun je de oliebollen online bestellen via www.bollenvannollen.nl