Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Onderhoud fietspad Koersenweg


BATHMEN – Het fietspad langs de Koersenweg in Bathmen wordt vernieuwd. Het gaat om deel vanaf de kruising Gorsselseweg tot Marsdijk. De huidige verharding wordt verwijderd. Daarna wordt het fietspad verbreed en aangelegd in beton.

Start van de werkzaamheden vanaf 28 november
De werkzaamheden duren tot ongeveer half december. Omdat het beton op het fietspad daarna moet uitharden, is het fietspad vanaf het nieuwe jaar weer open voor gebruik.
Deze werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Bij regen of vorst worden de werkzaamheden uitgesteld.

Koersenweg wordt afgesloten
voor al het verkeer
Het deel Koersenweg tussen Gorsselseweg en Marsdijk wordt afgesloten voor al het verkeer.
De afsluiting van de rijbaan is nodig voor de af – en aanvoer van materiaal en voor het bouwverkeer dat gebruik maakt van de Koersenweg. De omleiding wordt aangegeven op borden. Op het moment dat het beton gestort is, gaat de Koersenweg weer open voor het gemotoriseerd verkeer. Omdat het beton moet uitharden, blijft de omleiding voor het fietsverkeer nog in stand.

Op de website www.deventer.nl/koersenweg u actuele informatie over de werkzaamheden. Hier staat ook of de werkzaamheden wel of niet doorgaan.

Vragen
Heeft u vragen over deze werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Patrick Achtereekte, toezichthouder (tel. 14 0570).