Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Onvoorwaardelijke liefde

Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek

BATHMEN-OKKENBROEK – Als moeder wil je maar één ding voor je kind: een veilige plek om op te groeien en te spelen, een goede toekomst. En wat er ook gebeurt, je geeft niet op. Uit onvoorwaardelijke liefde.De liefde staat centraal in de 40-dagentijdcampagne van Kerk in Actie. Kerk in Actie is de hulpverleningsorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland.

In deze periode wordt er stil gestaan bij moeders, vaders, verzorgers en grootouders in alle delen van de wereld die de ruggengraat van de samenleving vormen. Door hun inzet krijgen hun kinderen én hun gemeenschap nieuwe hoop en kracht.

In Bathmen-Okkenbroek willen wij het accent leggen op de moeders van Oeganda. Oeganda is een land met 40 miljoen inwoners, waarvan een groot gedeelte in de hoofdstad Kampala woont. Wij willen het komende jaar met dit project aan de slag om de Oegandese moeders te ondersteunen, zodat zij moedig door kunnen gaan.

Meer info? Kijk op www. kerkinactie.nl/40dagentijd of kom gewoon naar de kerk! Bijvoorbeeld komende zondag om 10.00 uur in de kerk aan het Kerkplein in Bathmen. Wel:kom!