Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Op 14 mei Open Dag Bathmense vestiging van Dierenartsencombinatie Holten

BATHMEN – Op zaterdag 14 mei aanstaande is iedereen van harte welkom in de net geopende Bathmense vestiging van Dierenartsencombinatie Holten aan de Schoolstraat. Van 10.00 tot 16.00 uur staan de deuren open en kan men een kijkje nemen in het prachtig gerenoveerde pand. En er is veel leuks voor jong en oud! Wees welkom!

In 2014 startten Lia Buitenhuis, Twan van Bussel en Chris Klijn Velderman hun maatschap onder de naam Dierenartsencombinatie Holten en samen met hun team slaagden zij er in om er een gedegen praktijk van te maken, van belang voor de regio. De laatste paar jaar begon het idee om uit te breiden richting Bathmen steeds vastere vorm aan te nemen. Toen het pand van bakkerij Nijkamp ter beschikking kwam lag daar een mooie kans. Voldoende ruimte en mogelijkheden, goed bereikbaar voor mensen die met hun kleine huisdier naar de praktijk komen; het buitengebied, voor met name de landbouwhuisdieren, prima te bedienen.
Er moest het één en ander ‘verspijkerd’ worden aan het pand om er een dierenartsenpraktijk in te kunnen richten, maar het mag gezegd worden: dat is bijzonder goed gelukt.

De voormalige bakkerswinkel annex cafetaria is beeldbepalend en roept voor vele Battummers (en mensen uit de wijde omgeving) warme herinneringen op. Daarom is het mooi dat er aan de buitenkant zo min mogelijk is veranderd. Als je de deur van de praktijk binnenstapt mis je nog even het klingeltje van de winkelbel, maar kom je in de mooie wachtruimte om vervolgens door te gaan naar één van de twee behandelkamers. Zowel het laboratorium als de operatieruimte is men nog aan het inrichten. Al met al een zeer goed ogende praktijk, waar menig huisdier van goede medische zorg zal worden voorzien en de baasjes van een gedegen advies.
Het team van de dierenartsencombinatie rouleert dagelijks en zal beurtelings aanwezig zijn in Bathmen.

Om dit alles met inwoners van deze regio te delen laat het team van Dierenartsencombinatie Holten graag de nieuwe vestiging zien tijdens de Open Dag op 14 mei aanstaande.

En voor degene die altijd als klant bij bakker Nijkamp kwam of een karbonade haalde bij Jootje, een mooie gelegenheid om even te zien hoe het geworden is!
De officiële opening is al achter de rug en werd verricht door Jo Wassink-Nijkamp (foto) die het lintje doorknipte!