Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Op vakantie met het Nederlandse Rode Kruis

BATHMEN – Het Nederlandse Rode Kruis van de afdeling Deventer en werkgroep Bathmen organiseren samen voor alle inwoners van de gemeente Deventer een lang weekend voor gasten, die om welke redenen dan ook niet meer zelfstandig op vakantie gaan.U bent alleenstaand of soms zijn de vervoersmogelijkheden beperkt. U hebt een partner in een verpleegtehuis en u wilt toch nog graag een weekendje samen weg. Ook het ontbreken van medische zorg kan een drempel zijn. Er zijn geschoolde vrijwilligers aanwezig om indien nodig, u of uw partner de nodige zorg te kunnen bieden.

Van vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april is de totaal aangepaste accommodatie ‘Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed’ in Lunteren gehuurd. In dit weekend zijn er allerlei gezellige activiteiten. Rondom Het Bosgoed bevindt zich een grote tuin met een verscheidenheid aan beplanting, waar wandelpaden u uitnodigen voor een ommetje met of zonder hulp van vrijwilligers.

Indien u belangstelling heeft voor dit weekend kunt u contact opnemen met: Janny Grotenhuis, tel. 0570-542588 of 06-21825337 of Lammert Klein Lankhorst tel. 0570-542281 of 06-81901394.