Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Op weg gaan!

Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek

BATHMEN-OKKENBROEK – Op weg gaan naar een nieuwe baan, een ander huis, een onbekende plek. Ieder mens maakt dat mee in zijn leven en het blijft een avontuur. Voor onze predikant, André van de Bor, is deze tijd nu aangebroken. Afgelopen zondag (27 mei) hebben we als gemeente afscheid van hem genomen en hem veel goeds toegewenst in Roosendaal (Brabant) waar hij zijn werk als voorganger en gids gaat voortzetten.Natuurlijk gaan we hem missen: zijn gulle lach en humor vrolijkte menigeen op en zijn directe wijze van zeggen en doen maakte ons bewust van waar we mee bezig zijn en zorgde vaak voor onderlinge openheid. Maar we realiseren ons ook dat het goed en verrijkend is voor iedereen om soms een nieuwe start te maken.

In de Bijbel kom je dat veel tegen. Mensen die geroepen worden om op een nieuwe plek, soms zelfs in een ander land te gaan wonen. Om Gods liefde te laten zien en om gids te zijn.

Maar dat kan natuurlijk ook op de plek waar je al jaren woont. Alleen vraagt het wel om vertrouwen. En dat gaan we oefenen in een kinderdienst op zondag 3 juni in de Dorpskerk van Bathmen. Kom jij ook? Weet je wel:kom!