Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Opbrengst Boeldag plattelandsjongeren Bathmen weer naar nuttige doelen

BATHMEN – Wat ooit begon als een actie van de Plattelands Jongeren Bathmen om de restauratie van de Dorpskerk financieel te ondersteunen, is uitgegroeid tot het jaarlijks verdelen van forse bedragen uit de opbrengst van de Boeldag aan Bathmense instellingen ‘van algemeen belang.’Zo kon de Boeldagcommissie dinsdagavond 27 december diverse verenigingen blij maken met aanzienlijke sommen geld, in totaal maar liefst € 9.525,00.

Close Company koor: € 375,-.

ABS jazzdance en gymnastiek: € 500,-.

Oudheidkundige Kring Bathmen: € 500,-.

Noaberlookaal: € 500,-.

Stichting Zwembad de Looermark: € 500,-.

Kringgroep Salland: € 750,-.

Mannenkoor de Bêkezangers: € 750,-.

College van kerkrentmeesters Bathmen: € 1.000,-.

De Dorpsschool: € 1.650,-.

Manege ‘t Ruiterkamp: € 3.000,-.

De datum voor de 45e boeldag is al bekend; deze wordt gehouden op zaterdag 21 oktober in manege ’t Ruiterkamp. De grote inzameling is een week eerder en wel op 14 oktober Wil men de spullen al eerder kwijt bijv. door een verhuizing dan kan men contact opnemen met Tonnie Verwoerd, tel. 06-27364381 of bij Jesse Jonker, tel. 06-14176206. Opgeven per mail is ook mogelijk boeldagbathmen@hotmail.com Er wordt alleen in de voormalige gemeente Bathmen(incl. Oxe, Schoolt en Oude Molen) opgehaald.) De Boeldag kan bijna alles gebruiken. Vooral ook kleine huishoudelijke artikelen,boeken, gereedschappen, speelgoed, elektra en meubelen zijn van harte welkom.

(Geen kleding / schoenen, matrassen, bedden, vloerkleden, vloerbedekking, koelkasten of diepvriezers).

Ook worden dit jaar geen banken, bankstellen, grote stoelen en fauteuils meer aangenomen voor in de opslag. (Deze worden wel meegenomen tijdens de grote inzameling van 14 oktober.)

De aangeboden artikelen worden ter plaatse beoordeeld worden door de commissie; artikelen die niet geschikt zijn voor de verkoop zullen niet worden meegenomen.