Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Opbrengst collecte Alzheimer Nederland

Gorssel/Bathmen – De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Bathmen, Loo, Oude Molen, Lettele, Kring van Dorth, Harfsen, Epse, Gorssel, Eefde en Almen een bedrag van €12.409,58 opgebracht. De organisatie bedankt hiervoor alle gevers en collectanten.

Voor een toekomst zonder dementie
Aandacht voor dementie is noodzakelijk, want 1 op de 5 mensen krijgt dementie en zelfs 1 op de 3 vrouwen. Op dit moment leven ruim 290.000 mensen in Nederland met deze ziekte. De verwachting is dat het aantal mensen met dementie stijgt naar ruim een half miljoen in 2040. Daar moet iets aan gedaan worden. Met meer onderzoek komen we dichter bij een toekomst zonder dementie.

Opbrengst
De collecteweek draagt hier in belangrijke mate aan bij. Alzheimer Nederland bedankt iedereen in de voormalige gemeente Bathmen en Gorssel die hieraan heeft meegeholpen.

Doneren nog steeds mogelijk
Collectant gemist, maar nog willen bijdragen? Ga naar www.onlinevooralzheimer.nl en doneer in de bus voor Alzheimer Nederland.

Volgend jaar ook meehelpen?
Wilt u in 2024 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij Marina Rietman voor Bathmen, Lettele en omstreken (06-28996249) of bij Willy Oolthuis voor Gorssel en omstreken (06-51401802). Vele handen maken licht werk en zowel voor de dorpen als in de buitengebieden kunnen we nog wel extra handjes gebruiken.