Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Opbrengst Epilepsiefonds 2018

BATHMEN-LOO – In de week van 4 tot en met 9 juni zijn ruim 20.000 vrijwilligers op pad geweest om huis aan huis te collecteren voor het Epilepsiefonds. Ook in Bathmen en Loo. Het fonds viert dit jaar groot feest, want het bestaat 125 jaar. De opbrengst van de collecte is € 1259,74. Collectanten bedankt!De opbrengst is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek, voorlichtingsactiviteiten, aangepaste vakanties voor mensen met epilepsie en voor individuele hulp.

Het Epilepsiefonds helpt mensen met epilepsie op vele terreinen. Om dit te kunnen doen, is geld nodig, maar ook collectanten. Ook dit jaar kon helaas niet in alle straten gecollecteerd worden en dus is het fonds nog op zoek naar collectanten voor 2019.

Het gaat om de volgende straten: Arkelsteinlaan, Abdisseplein, Ter Hunnepeplein, Arkelsteijnweg, Zandvoortdijk, Oude Holterweg, Leemkuilsweg, Cooleweesweg, Bazenlaan, Bogtstralaan, Berkenschakel, Hazerlaarserf, Bomenrand, Bisschopsland, L. V. Westerkappeln, Rietakker, de Broake, Boermark, Wippertdijk, Bettinkdijk, Boreellaan, Hemmingalaan, Deventerweg, Koesteeg, Dorpsstraat, Stationsstraat, Emmalaan, Anna van Burenplein, Esdoornerf, Frisolaan, Bernhardlaan, Looweg, Kleine Traasterdijk, Margrietlaan, Mauritslaan, Noorderenk 1-45 en 2-42, Noteboomstraat, Dunantlaan, Europalaan, Oranjelaan, Irenelaan, W. de Zwijgerlaan, Pr. Hendriklaan, Vegerinkskamp, Schouwenbergsweg, Schapespikke, Diepenmarsweg, Paalmansweg, Smidsweg.

Wil jij ook één keer per jaar 1 á 2 uurtjes besteden aan dit goede doel, dan kun je je opgeven bij Petra Duteweert 06-51818801 of Henny Beltman 06-41464482.