Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Open dag Scouting Bathmen

Open dag Scouting Bathmen

BATHMEN – Heeft het je altijd al leuk geleken om eens een kijkje te nemen bij een scoutinggroep? Heb je wel eens overwogen om lid te worden van scouting? Zaterdag 30 mei is een unieke gelegenheid om eens te ervaren hoe leuk scouting eigenlijk is! De James Lovellgroep in Bathmen houdt dan een open dag. Tussen 13.00 en 16.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom bij de blokhut aan de Looënkweg. Overigens is de groep niet alleen voor kinderen en jongeren uit Bathmen. Veel van de leden komen uit Deventer, Holten, Lettele en Laren.

Scouting James Lovell is er voor kinderen en jongeren van 5 t/m 17 jaar. In vier verschillende leeftijdsgroepen is er wekelijks een bijeenkomst met uiteenlopende activiteiten. Tijdens de open dag zal een aantal van deze activiteiten aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan het spelen van een spannend bosspel, het bouwen van een levensgrote katapult, knutselen en broodjes bakken boven een kampvuur. Tevens is er een informatiestand aanwezig waar je onder genot van een kop koffie of glas limonade jezelf kunt laten informeren over scouting in het algemeen en scoutinggroep James Lovell in het bijzonder. Alle activiteiten tijdens de open dag zijn geheel kosteloos.

Ben je ouder dan 17 jaar dan ben je uiteraard ook van harte welkom! Laat je vrijblijvend informeren over diverse leuke en uitdagende vacatures, zoals leider bij één van de groepen of een functie in het verenigingsbestuur.

Kom dus zaterdag 30 mei tussen 13.00 en 16.00 uur langs bij de blokhut aan de Looënkweg 3 in Bathmen om te ervaren hoe het is om een scout te zijn! Voor meer informatie kun je mailen naar informatie@jameslovell.nl, of kijk op www.jameslovell.nl