Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Open huis Wilco van der Wal | interieur op maat

BATHMEN – Wilco en Anne-Marie van de Wal zijn supertrots op hun bedrijf en hun nieuwe bedrijfspand aan de Traasterdijk te Bathmen. Ze willen iedereen die een kijkje wil nemen daarom ook uitnodigen voor het openhuis op 15 september van 15.00 toto 21.00 uur.Ruim 10 jaar geleden zijn ze met hun bedrijf gestart in de garage van hun woning aan de Beuginkstraat te Bathmen. Al gauw was deze ruimte te klein en huurden ze een ruimte aan de Deventerweg. Ook die was door de groei na een paar jaar alweer te klein.

Iets meer dan een jaar geleden kwam de woning (met bedrijfsbestemming) aan de Traasterdijk te koop en dit was voor Wilco en Anne-Marie de perfecte plek om wonen en werken bij elkaar te brengen.

De werkzaamheden zijn het adviseren, ontwerpen en realiseren van interieurs op maat. Voor particulieren maatwerk kasten, tafels, etc. Voor bedrijven moet u denken aan balies, productpresentaties/displays, showroom-, winkel- en standinrichting. Voor diverse project- en groeninrichters produceren zij plantenbakken, separatiewanden en zuilen op maat.

Nadat Wilco de decoratievakschool (DEVA) te Almelo had afgerond, is hij gaan werken als etaleur/decorateur bij Vroom & Dreesmann. Na ruim 12,5 jaar in diverse vestigingen te hebben gewerkt is hij gevraagd om les te komen geven aan het ROC van Twente, voor de opleiding Vormgever ruimtelijke presentatie en Communicatie. Hier gaf hij les in winkelvormgeving, interieuradvisering, meubelontwerp en 3D-tekenen op de computer.

Maar het zélf produceren/ mooie dingen maken bleef kriebelen…