Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Opening DierenArtsenCombinatie Bathmen

BATHMEN – Maandag 7 maart opent aan de Schoolstraat 6 te Bathmen DierenArtsenCombinatie Bathmen haar deuren.

In dit historische pand was 4 generaties de bakkerij van Nijkamp (Jootje) gevestigd, met daarnaast de snackbar en ijssalon. Op 1 september jl. vond de sleuteloverdracht plaats, waarbij Jootje de nieuwe eigenaren toevoegde: “Op deze plaats is altijd zeer hard maar ook met heel veel plezier gewerkt. Ik hoop dat jullie met evenveel plezier hier straks werkzaam zullen zijn.”.


Chris Klijn Velderman van de DierenArtsenCombinatie: “Dat hopen wij ook en we hebben er met ons hele team heel veel zin in om Bathmen weer een dierenartsenpraktijk te bieden. Het afgelopen jaar is er een ingrijpende verbouwing geweest en inmiddels nadert deze verbouwing zijn eind en staat er een goed geoutilleerde praktijk waar huisdieren uit Bathmen en omgeving langs kunnen voor vaccinaties en andere preventieve zorg, maar ook bij gezondheidsklachten of vragen. Tevens is er een trimsalon gevestigd van Monique Marsman. Honden en katten kunnen hier terecht om hun vacht te laten behandelen.
DAC Bathmen is de tweede vestiging van DAC Holten Bathmen, de eerste vestiging is in Holten, aan de Dorpsstraat 24C aldaar. Deze praktijk is na de overname van de vorige eigenaren 8 jaar geleden , erg hard gegroeid en al twee keer verbouwd. De praktijk is een zogenaamde gemengde praktijk waar zowel huis als landbouwhuisdieren (herkauwers en paarden) diergeneeskundige zorg geboden wordt. Er zijn op dit moment 4 rundveedierenartsen en 3 gezelschapsdieren-dierenartsen werkzaam.
Door de uitbreiding van het team was het nu mogelijk om ook in Bathmen diergeneeskundige zorg te gaan bieden. Naar onze mening is er veel behoefte aan een eerstelijns laagdrempelige praktijk waar mensen met hun dier terechtkunnen. Wij zijn als team zeer gemotiveerd om deze zorg aan te bieden.
Zodra de Corona-regels het toelaten organiseren we een open dag om iedereen de kans te geven de praktijk te bezichtigen. Waar eerst de taarten en de broden lagen liggen nu de hondenkoekjes klaar.
Maar ook voor die tijd bent u al van harte welkom!”
Wilt u uw dier vast inschrijven dan kan dat via tel nr. 0548-362004 (DAC Holten ) of vanaf 7 maart via nummer 0570-259004 (DAC Bathmen).
Of Mail: info@dacholten.nl
website: www.dacholten.nl

Volg ook FB en Instagram

  • dierenartsencombinatieholten
  • dacbathmen