Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Openluchtspel Bathmen: première Tegenwind onder ideale weersomstandigheden omstandigheden


BATHMEN – Er werd lang naar uitgekeken, de première van het openluchtspel ‘Tegenwind’. Door corona uitgesteld in 2020 was het nu toch echt zover. Op zaterdag 13 mei om 20.00 uur zaten de toeschouwers klaar op de volgepakte tribunes van het ‘Traasterbostheater’ om te gaan genieten van het openluchtspel. En genieten dat kon men!
‘Tegenwind’ is een voorstelling die alles in heeft. Een verhaallijn met als thema tegenwind, zowel in de letterlijke zin als de figuurlijke betekenis van het woord. Een voorstelling met natuurlijk zeer herkenbare Bathmense elementen. Van de PJB Boeldag tot en met de voor- en tegenstanders van het eventuele plaatsen van een windmolen in Bathmen.
De schitterende lokatie in het Traasterbos zorgt voor een bijzondere sfeer. De prestaties van de acteurs en zangeressen ligt op hoog niveau. Fraaie visuele effecten in combinatie met (gefilmde) flashbacks, die op een groot videoscherm worden getoond, zorgen ervoor dat de aandacht van de toeschouder nimmer verslapt. Kortom een voorstelling die u niet mag missen.
Ook een voorstelling bijwonen? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor een aantal voorstellingen.
Check voor data en beschikbaarheid de wesite
www.openluchtspelbathmen.nl