Optreden Aalt Westerman tijdens seniorenmiddag in het Cultuurhuus

BATMMEN – Op woensdag 25 oktober spreekt en zingt Aalt Westerman in de ‘Sallandse’ streektaal in Cultuurhuus Braakhekke. Aanvang 14.00 uur.Hij heeft tot nu toe vier Streektaal Cd’s uitgebracht.

Tijdens het optreden zingt hij ‘live’ waarbij hij als begeleiding meestal gebruik maakt van een zogenaamde orkestband. Liedjes die op de voornoemde Cd’s staan brengt hij dan ten gehore.

Deze liedjes zijn deels zelf geschreven maar zijn o.a. ook ontstaan uit gedichten van anderen of door personen uit streek of dorp. De liedjes worden door hem over het algemeen van passende muziek voorzien.

Diverse onderwerpen uit het verleden maar ook uit het dagelijkse leven worden bezongen, maar vooral ook de natuur, dorpen, steden en streken. Over het algemeen worden ook wel zo genaamde ‘Luuster lietie’s ‘ ten gehore gebracht, het is dus zeer geschikt voor een publiek met een luisterend oor! De liedjes worden door hem op een passende manier gepresenteerd, waardoor het publiek nauw betrokken wordt bij het optreden.

Tussen de liedjes door bestaat ook de mogelijkheid om eventueel leuke verhalen en / of gedichten te vertellen of voor te dragen, die met conferenceachtige moppen o.i.d. aan elkaar worden gepraat.