Organisatietalenten gezocht

BATHMEN – De Stichting Bathmen Promotie organiseert diverse evenementen in en rond Bathmen en is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers; misschien wel naar jou!De Stichting bestaat uit een bestuur met daaronder diverse commissies die de evenementen organiseren. Wie kent bijvoorbeeld niet de Herdertjestocht, de Battumse Kwis, de Herfsttintentocht of de fietstocht met Hemelvaartsdag. Vanaf volgend jaar neemt de Stichting Bathmen Promotie de organisatie van de Koerkamp wandeltocht en de Rododendron wandeltocht over van DOCA (Deventer Oost Club Activiteiten). Deze wandeltochten worden onder de vlag van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) georganiseerd. Alle evenementen worden bezocht door toeristen en bewoners van Bathmen en verre omgeving.

De Stichting heeft dit voorjaar samen met de VBO de nieuwe website www.bathmen.nl gelanceerd en een informatieboekje voor toeristen en inwoners van Bathmen uitgebracht. Maandelijks wordt de agenda, die is opgenomen op de website, gepubliceerd in de Bathmense Krant.

Op dit moment is de Stichting is op zoek naar organisatietalenten, man/vrouw, oud en jong. Iedereen kan zich aanmelden, want samen maken vele handen licht werk!

Naast commissieleden is de Stichting op zoek naar bestuurders, omdat twee van de vijf bestuursleden in de komende jaren stoppen, omdat hun maximale bestuurstermijn erop zit.

Lijkt het je leuk om te helpen bij de organisatie van één van de evenementen die de Stichting organiseert, meld je dan aan via e-mailadres promotie@bathmen.nl Wil je eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Hanny Biemolt, voorzitter van de Stichting. Bij haar kun je je ook telefonisch aanmelden als je geïnteresseerd bent in een bestuursfunctie van de Stichting Bathmen Promotie. Zij is bereikbaar via het Cultuurhuus op telefoonnummer (0570) 542420.

Dus aarzel niet en meld je vandaag nog aan, zodat samen gezorgd kan worden voor nog meer leuke evenementen in Bathmen!