Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Orgelconcert Ingeborg van Dokkum-Prins op Bevrijdingsdag live te volgen

BATHMEN – Op 5 mei, Bevrijdingsdag, zou er een orgelconcert worden verzorgd door Ingeborg van Dokkum – Prins uit Ugchelen in de Dorpskerk van Bathmen. In samenwerking met stichting Oranje Commissie Bathmen in het kader van 75 jaar vrijheid. Ingeborg is sinds 2018 de 1e organist van de Protestante Gemeente Bathmen-Okkenbroek met het in 2019 gerestaureerde Höltgrave orgel van de Dorpskerk in Bathmen als belangrijkste orgel. Haar vaardigheden heeft ze in de vele diensten, maar ook tijdens enkele fraaie concerten bewezen. Echter door de maatregelen rondom Covid-19 zijn evenementen tot 1 september 2020 en samenkomsten tot 20 mei 2020 niet toegestaan.


Dus is er besloten om het concert op 5 mei a.s om 10.00 uur WEL door te laten gaan. Maar dan zonder publiek. Maar men kan het live volgen via internet en facebook. Op internet is het concert te volgen via www.kerkdienstgemist.nl (zoek via provincie en woonplaats naar Bathmen: Dorpskerk) en via de site van de oranjecommissie Bathmen www.oranjecomissiebathmen.nl/live. Tevens is het concert te volgen via de Facebookpagina van ‘oranjecommissiebathmen’.
“Graag nodigen wij u uit om tijdens de koffiepauze om 10.00 uur te genieten via internet en facebook van de fraaie klanken van organist Ingeborg van Dokkum-Prins op het Höltgrave orgel van de Dorpskerk in Bathmen”, aldus André Olden, voorzitter College van Kerkrentmeesters.