Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Orpheus bevrijdingsconcert “Grenzeloos” op 18 april

BATHMEN – Op zaterdagavond 18 april zal muziekvereniging Orpheus weer van zich laten horen, ditmaal met een bevrijdingsconcert in teken van 70 jaar bevrijding in Nederland.

Een concert dus met het thema vrijheid, niet alleen vrijheid in het leven maar ook in de muziek. U kunt een zeer gevarieerd programma verwachten. Voor de pauze zullen de blazersklas en het opleidingsorkest onder leiding van Eugenie Albers hun kunnen vertonen. Ook Battle onder leiding van Ronny Wolterink heeft de laatste weken hard gewerkt op een flitsend programma en komt voor de pauze aan bod.

Na de pauze zal het fanfareorkest onder de bezielende leiding van Berjan Morsink het concert voortzetten; onder andere zal er Banja Luka voor u gespeeld worden, een prachtig muziekwerk dat zeer indringend de oorlog weer geeft in voormalig Joegoslavië. Uiteraard in het teken de vrijheid mag een vrolijke noot niet ontbreken en zal er ook muziek uit het lichtere repertoire te horen zijn. U hoort het, een concert dat u wederom niet mag missen! Orpheus ziet u graag op zaterdagavond 18 april 20.00 uur Cultuurhuus Braakhekke, zaal open 19.30 uur; entree € 5,-.