Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Orpheus heeft de zomer in haar bol

BATHMEN – De zomervakantie komt in zicht en dat betekent dat de zomeravondconcerten van muziekvereniging Orpheus weer plaats kunnen vinden! Dit jaar zullen er zodoende twee concerten op verschillende locaties in de omgeving van Bathmen worden verzorgd.

Het eerste concert vindt plaats op dinsdagavond 28 juni bij Zwembad de Looërmark en zal verzorgd worden door het leerlingen- en het fanfareorkest van muziekvereniging Orpheus. Hierbij zal het fanfareorkest worden ondersteund door diverse leerlingen, die al dan niet spelen binnen andere gelederen van de vereniging. Zij zullen vanaf 19:00 uur een mooi en zomers programma ten gehore brengen, waarmee u ongetwijfeld nog meer in een zomerse stemming zult komen.

Twee weken later, op dinsdagavond 12 juli om 19.00 uur, spelen beide orkesten wederom hun zomerse programma, ditmaal bij Korenmolen de Leeuw (Oude Molen).

Naast de zomeravondconcerten is de fanfare van muziekvereniging Orpheus in volle gang om zich voor te bereiden op een concert in samenwerking met het Gelders Fanfare Orkest (GFO) op 9 juli. Het GFO is momenteel volop in voorbereiding op het Wereld Muziek Concours 2022, dat volgende maand plaats zal gaan vinden in Kerkrade. Hier zal het GFO een muzikale strijd gaan leveren om de wereldtitel in de concertafdeling te veroveren.

Ter voorbereiding op het WMC geeft het GFO een concert in de Deventer Schouwburg, wat een waar spektakel belooft te worden. Tijdens deze try-out is het fanfareorkest van muziekvereniging Orpheus uitgenodigd om het voorprogramma van het Gelders Fanfare Orkest te verzorgen. Iets waar de muzikanten van Orpheus uiteraard met heel veel plezier gehoor aan geven.

“Wij nodigen u dan ook van harte uit om een of meerdere concerten bij te komen wonen en samen met ons te gaan genieten van alle muzikale klanken die wij voor u in petto hebben. Wij zien u dan ook graag tegemoet!”, aldus Martijn Hutten van Muziekvereniging Orpheus.