Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Orpheus is er klaar voor

BATHMEN – Zaterdag 13 april begint het grote voorjaarsconcert van muziekvereniging Orpheus om 20.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke.U wordt verwelkomd met de muzikale gezelligheid van de kapel ‘De Langenberger Muzikanten’, die deze maand 50 jaar bestaat. Zowel in deze krant als in De Stentor is aan dit jubileum al uitgebreid aandacht besteed. Onder leiding van kapelmeester Hans Dijsselhof zorgen zij voor een sfeervolle aftrap van deze avond.

Aansluitend zullen de verschillende jeugdonderdelen hun talenten aan u laten horen. Achtereenvolgens komen aan bod: de jongste muzikanten die de blazersklas vormen, gevolgd door het jeugdorkest, beide onder leiding van Wouter Loman. Het deel voor de pauze wordt afgesloten door de slagwerkgroep onder leiding van Ronny Wolterink.

Het programma wordt vervolgd door het fanfareorkest, onder leiding van Berjan Morsink, dat een gevarieerd programma zal laten horen. Een van de stukken zal in het najaar ook worden gespeeld op het muziekconcours in Zutphen. Ook bijzonder mooi is het stuk El Artiste Saxofonico met een prachtige solo van Daphne Wesseling. Bij de laatste drie nummers die worden gespeeld, spelen ook de leerlingen mee die regelmatig ‘stage lopen’ bij het fanfareorkest. De laatste tonen worden rond kwart over tien verwacht.

U bent welkom bij Cultuurhuus Braakhekke vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt € 7,50 (kinderen tot 12 jaar gratis) en donateurs hebben op vertoon van hun donateurbrief gratis toegang.