Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Orpheus sluit seizoen af met zomeravondconcert

Bathmen – Nog een paar weken en dan beginnen de zomervakanties weer. Muziekvereniging Orpheus sluit het seizoen weer af met een zomeravondconcert op het voetbalveldje bij de Alferinklaan.

Onder leiding van Linda Arnoldus hebben de leerlingen eind juni op een festival in Spankeren hun muzikale kunsten laten horen aan een jury, ze kwamen met een mooi juryrapport weer terug naar Bathmen. Dat willen ze in Bathmen natuurlijk ook graag laten horen!
Na de leerlingen laten de fanfaremuzikanten van zich horen met muziek die past bij deze (sport)zomer en een aantal bekende melodieën. Een aantal leerlingen hebben afgelopen weken ‘stage gelopen’ bij het fanfareorkest, zij spelen ook een aantal stukken mee.
Het concert start om 19.00 uur en vindt plaats op het voetbalveld bij de Alferinklaan. Toegang is gratis dus kom vooral even langs om te kijken en luisteren en neem vrienden, familie en buren gerust mee!
De Langenberger muzikanten hebben deze zomer nog een aantal concerten op de planning staan: Zondagochtend 7 juli op het terras bij BrasKoer in Lettele en donderd