Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Overname Welkoop Bathmen

Overname welkoop
BATHMEN – Per 30 maart a.s. gaat Welkoop Bathmen over in andere handen. Anton Kappert, sinds 1996 eigenaar van Welkoop Bathmen, draagt dan de scepter over aan Henri Bakker.

Henri Bakker is sinds 1999 in dienst van Welkoop Bathmen. Sinds 2005 is Henri Bakker bedrijfsleider in Bathmen, nadat Kappert in dat jaar ook eigenaar werd van de Welkoop in Laren.
In deze functie heeft Henri Bakker ruime ervaring op gedaan.
“Na 10 jaar bedrijfsleiderschap was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben blij dat Anton mij deze kans heeft geboden”, aldus de nieuwe eigenaar Henri Bakker.
De Welkoop-winkel is een begrip in Bathmen en omgeving. De winkel met “verstand van tuin en dier” heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld en de Welkoop-formule zal zich de komende jaren blijven ontwikkelen.
Daarom heeft het pand van Welkoop Bathmen onlangs een flinke opfrisbeurt ondergaan, zodat het volledig voldoet aan de nieuwe formule-eisen en klaar is voor de toekomst.

“Het huidige personeelsteam heeft onder leiding van Henri Bakker de winkel gemaakt tot wat het nu is. Samen met dit geweldige team zal Henri de winkel voort gaan zetten en daar heb ik het volste vertrouwen in. Ik ben alle klanten en het personeel dat met haar volledige inzet en passie dit succes van de winkel heeft mogelijk gemaakt, erg dankbaar.”, aldus Anton Kappert.