Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Overweldigend succes met de Grote Clubactie voor ABS Gymnastiek & Jazzdance

BATHMEN – “De afgelopen maanden zijn onze leden druk geweest met het verkopen van loten voor de actie. In totaal is er het fantastische bedrag van € 2.386,08 opgehaald!”, aldus Annemarie Bronsvoort clubcoördinator van ABS gymnastiek & jazzdance.


Dankzij het artikel in deze krant is er al met buur-vereniging V & L uit Okkenbroek een goede overeenkomst gesloten over een nieuwe balk voor het turnen. De turnsters kunnen daarop weer extra goed nieuwe oefeningen leren.
Annemarie Bronsvoort: “Liv van Oosten heeft in haar eentje 76 loten verkocht en is daarmee ons best verkopende lid. Daar heeft ze een leuke prijs voor in ontvangst mogen nemen. Alle verkopers die 25 loten of meer verkocht hadden kregen een medaille. Daar waren alle leden terecht erg trots op.

Wij zijn echt trots op onze leden dat zij zich allemaal zo ingezet hebben om extra geld op te halen. Nu kunnen de voorbereidingen voor optredens weer verder gaan. Dank aan alle familie, buren, vrienden en bekenden voor het kopen van de loten!”