Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

P.J.B. Bathmen houdt de 53e wandelvierdaagse!

BATHMEN – De Plattelands Jongeren Bathmen houdt ook dit jaar weer de P.J.B. wandelvierdaagse, deze zal plaatsvinden van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 juni! Marlon Stegink van de Wandelvierdaagse commissie: “Wij hopen u ook dit jaar weer te mogen verwelkomen voor de mooie routes rondom Bathmen, Lettele en Loo.”

Marlon vervolgt : “Strek uw benen en loop één of meerdere avonden met ons mee. Vooraf opgeven is niet mogelijk. Op de avond zelf kan ingeschreven worden bij de inschrijftafel. Voor scholieren van de basisschool is er een gezamenlijke inschrijving. Hiervan zijn de contactpersonen van de scholen op de hoogte. Mochten hierover vragen zijn, dan kunt u contact met hen opnemen of met Sandra Willemink of Suzan Meijer (0627275893).
Op zaterdag 10 juni is het opnieuw mogelijk voor mensen die wat minder te been zijn of jonge kinderen om mee te wandelen met de (rolstoelvriendelijke) route en de intocht met een afstand van 2,5 km. Deze route zal starten vanaf 17.00 uur op de Brink in Bathmen (inschrijven vanaf 16.30 uur).
Wij nodigen u ook graag uit voor de feestelijke intocht op zaterdag 25 mei, waarbij we vanaf de Walnotenhof in Bathmen onder leiding van muziek naar de Brink wandelen. Om 18.00 uur kunt u op de Brink de wandelaars feliciteren met hun geweldige prestatie.
Bent u een dag verhinderd? Geen probleem! Eén of meerdere avonden meelopen is ook mogelijk! Delnamekosten bedragen €4,50* p.p. voor alle 4 dagen of €3,50* p.p. voor een avondtocht.

Voor geval van calamiteiten vragen wij bij inschrijving om uw naam, telefoonnummer en woonplaats.
Bij overige vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen! Wij zijn, dagelijks, bereikbaar na 16.00 uur. Mailen kan ook naar:
pjbwandelvierdaagse@gmail.com.”

Suzanne Bakker: 06 – 30371529
Dirk Veldwachter: 06 – 31310474

* (gelieve contant te betalen)