Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

P.J.B. Boeldag Bathmen 2018 zoekt spullen en goede doelen voor opbrengst

BATHMEN – De 46ste P.J.B. Boeldag in Bathmen is voor dit jaar vastgesteld op zaterdag 27 oktober 2018. De grote inzameling is op 21 oktober 2018.Als men spullen eerder kwijt wil ( bijv. bij verhuizing), kan contact worden opgenomen met Dirk Veldwachter, tel. 06-31310747 of met Jesse Jonker, tel. 06-14176206 Zowel grote als kleine nog bruikbare artikelen worden door de P.J.B. graag bij u opgehaald. De volgende spullen zullen niet worden meegenomen: kleding, matrassen, bedden, vloerkleden, vloerbedekking, wc-potten, wastafels, zonnebanken/hemels en schoenen. Vanaf dit jaar stopt de P.J.B. met de verkoop van banken en bankstellen; deze zullen dus niet meer worden meegenomen. I.v.m. het verbod van handel in gebruikte koelkasten en diepvriezers zullen deze ook niet worden meegenomen. Er worden alleen spullen opgehaald in de voormalige gemeente Bathmen (incl. Oxe, Oude Molen en Schoolt).

 

Financiële steun aan andere verenigingen/organisaties.

De P.J.B. Boeldagcommissie wil verschillende verenigingen en organisaties in de voormalige gemeente Bathmen financieel ondersteunen met een gift om hun doelen waar te kunnen maken. U kunt hiervoor op www.pjbbathmen.nl de voorwaarden en het aanvraagformulier vinden.

Uw aanvraag zal beoordeeld worden door de Boeldagcommissie om te kijken of u een bijdrage kunt verwachten. Wilt u een aanvraag doen om uw activiteit of clubhuis een extra impuls te geven? Dien dan voor 1 mei 2018 uw aanvraag in bij P.J.B. Boeldagcommissie via e-mail: Boeldagbathmen@hotmail.com