Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

P.J.B. Boeldag Bathmen 2019 zoekt spullen en goede doelen voor opbrengst

BATHMEN – De 47 ste P.J.B. Boeldag in Bathmen is voor dit jaar vastgesteld op zaterdag 26 oktober 2019. De grote inzameling is op 19 oktober 2019.Als men spullen eerder kwijt wil (bijv. bij verhuizing), kan contact worden opgenomen met Dirk Veldwachter 06-31310747 of met Jesse Jonker 06-14176206 Zowel grote als kleine nog bruikbare artikelen worden door de P.J.B. graag bij U opgehaald. Graag vooraf de website www.pjbbathmen.nl raadplegen welke goederen ingezameld worden voor de opslag. Er worden alleen spullen opgehaald in de voormalige gemeente Bathmen. (Incl. Oxe, Oude Molen en de Schoolt.)

 

Financiële steun aan andere verenigingen/organisaties

De P.J.B. Boeldagcommissie wil verschillende verenigingen en organisaties in de voormalige gemeente Bathmen financieel ondersteunen met een gift om hun doelen waar te kunnen maken. U kunt hiervoor op www.pjbbathmen.nl de voorwaarden en het aanvraagformulier vinden.

Uw aanvraag zal beoordeeld worden door de Boeldagcommissie om te kijken of u een bijdrage kunt verwachten. Wilt u een aanvraag doen om uw activiteit of clubhuis een extra impuls te geven? Dien dan voor 1 mei 2019 uw aanvraag in bij P.J.B. Boeldagcommissie via Boeldagbathmen@hotmail.com