Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

P.J.B. Boeldag Bathmen op 22 oktober 2016

BATHMEN – De inmiddels traditionele en landelijke bekend geworden boeldag van de Plattelands Jongeren Bathmen zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 22 oktober in Manege t’ Ruiterkamp te Bathmen.De opbrengst van deze 44e Boeldag zal worden geschonken aan de volgende goede doelen in Bathmen: ABS jazzdance en gymnastiek, de Dorpsschool, Close Company koor, Kringgroep Salland, Mannenkoor de Bêkezangers, Noaberlookaal, Stichting Zwembad de Looermark, College van kerkrentmeesters Bathmen en de Oudheidkundige Kring Bathmen.

De grote inzameling voor deze Boeldag is een week eerder en wel op zaterdag 15 oktober 2015.

Wil men spullen eerder kwijt door bijvoorbeeld een verhuizing, dan kan men contact opnemen met Jesse Jonker (tel. 06-14176206) of met Tonnie Verwoerd (tel. 06-27364381). Opgeven per e-mail is ook mogelijk stuur dan een email bericht naar: boeldagbathmen@hotmail.com

Er zullen alleen in voormalige gemeente Bathmen goederen opgehaald worden.

De Boeldag van alles gebruiken. Vooral kleine huishoudelijke artikelen, boeken, gereedschappen, speelgoed, Electra en meubelen zijn van harte welkom.

Onderstaande artikelen zullen niet meegenomen worden voor verkoop tijdens de Boeldag: kleding / schoenen, matrassen, bedden, dekens, vloerkleden, vloerbedekking, koelkasten of diepvriezers, wasbakken en wc potten.)

Ook worden er geen banken, bankstellen en gestoffeerde stoelen meer aangenomen voor in de opslag. Deze worden wel meegenomen tijdens de grote inzameldag van 15 oktober.

De aangeboden artikelen worden bij het ophalen beoordeeld op staat en bruikbaarheid voor de verkoop, alles dat volgens de ophalers niet geschikt is voor de verkoop zal niet meegenomen worden.