Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

P.J.B. Toneel presenteert ‘Liefde, Leed, List’


Bathmen – Op vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart spelen de Plattelands Jongeren Bathmen ‘Liefde, Leed, List’ geschreven door Mart Moors.

We bevinden ons in de jaren ’70 in een volkswijk in Amsterdam. Zoals elke willekeurige buurt heeft ook hier elk huisje zijn kruisje. De buurtbewoners kunnen dan ook niet met en niet zonder elkaar. Zij delen lief en leed en er worden listige plannen gesmeed.
De jaarlijkse kermis heeft zijn tenten weer opgeslagen in de buurt en vooral de jeugd wil hier graag naar toe. De wijk krijgt veel te verduren door de komst van nieuwe buren, maar ondanks de smarten, vult toch de liefde vele harten.

Ook dit jaar bestaat de cast weer uit ervaren en nieuwe spelers. Debutanten van dit jaar zijn Wessel Roeterdink, Melissa Vedders, Mera Koops, Meike Beverdam en May Minken.

Het P.J.B. Toneel zal ‘Liefde, Leed en List’ ten tonele brengen op 8 en 9 maart 2024 in Cultuurhuus Braakhekke. De voorstelling start om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend. Er is een pauze tussen het eerste en het tweede bedrijf en na afloop vind er een verloting plaats.
Op zaterdagmiddag 9 maart wordt om 14.00 uur een gratis voorstelling gespeeld voor de senioren (65+) van Bathmen. Het Cultuurhuus zal dan haar deuren om 13.30 uur openen.

Heeft u nog geen kaarten? Deze zijn nog verkrijgbaar bij Kloas in ’t Hof in zowel Bathmen als Holten en bij het Cultuurhuus Braakhekke. We verwelkomen u graag bij ‘Liefde, Leed en List’!