Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Palmpaasoptocht

BATHMEN – Ook dit jaar organiseren de Ouderraad van de Rythmeen en de Dorpsschool traditiegetrouw de Palmpaasoptocht in Bathmen.Op zondag 9 april om 14.00 uur verzamelen de kinderen van de Dorpsschool, Looschool en Rythmeen zich met ouders of begeleiders en hun versierde palmpaasstokken op het schoolplein van De Dorpsschool. Van hieruit lopen ze onder leiding van muziekvereniging Orpheus samen met de paashazen naar de ‘eierenzoekplek’: het schoolplein van de Rythmeen.

De start van de optocht zal plaatsvinden aan de Schoolstraat naast de Dorpsschool. Via het kerkplein lopen de kinderen richting de Dorpsstraat. Op de Dorpsstaat slaat de optocht rechtsaf en daarna weer rechtsaf de Molenstraat in.

Bij de Welkoop linksaf de Smidsweg in. Vanuit hier gaat de tocht via de Klumperstraat, Noteboomstraat en Schipbeeksweg naar het eindpunt: het schoolplein van de Rythmeen.

Terwijl de ouders of begeleiders van de kinderen genieten van een kopje koffie of thee, mogen de kinderen van de groepen 0 t/m 4 de eieren zoeken die door de paashazen zijn verstopt. Bathmense kinderen die speciaal basisonderwijs volgen zijn uiteraard ook van harte welkom. De Ouderraden hopen op een gezellige Palmpaasoptocht en wensen iedereen alvast veel zoekplezier!