Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Papier/ijzer inzameling Muziekvereniging Orpheus

Bathmen – Ook dit jaar wordt het oud-papier m.m.v. Circulus en de leden van muziekvereniging Orpheus bij u opgehaald.
Orpheus vraagt u het papier op één verzamelplaats in uw wijk te verzamelen, waar normaliter uw grijze/groene container staat. Wilt u daar uw oud papier en oud ijzer gescheiden neer zetten? Alle afval dat niet op correcte wijze wordt aangeboden, zal niet kunnen worden meegenomen.

Bebouwde kom en gebied ten noorden van Bathmen
Inzameling oud papier/ijzer zaterdag 11 april 2015
Er zullen enkele tractoren met wagens in de bebouwde kom rijden, die alleen het oud ijzer komen ophalen. In Oude Molen en Loo ten noorden van de spoorlijn wordt het oud ijzer/papier wel op de oude wijze opgehaald.

Orpheus vraagt iedereen om het oud papier/ijzer uiterlijk voor 9.00 uur, aan de weg te zetten maar niet de avond daarvoor!

Papier/ijzer inzameling Muziekvereniging Orpheus buitengebied Bathmen
Inzameling oud papier/ijzer zaterdag 18 april 2015
De tweede zaterdag zal het buitengebied van Bathmen in de gelegenheid worden gesteld om hun oud papier/ijzer aan te bieden. Het oud papier wordt ook met wagens van Circulus bij u opgehaald. Orpheus vraagt u het oud-papier alvast op uw erf klaar te zetten. Er zullen enkele tractoren met wagens in het buitengebied rijden, die alleen het oud ijzer komen ophalen.

Diegene die het zware oud ijzer niet aan de weg kan zetten, wordt verzocht dit te melden bij de heer A. Loman.

Wil men in de loop van het jaar oud ijzer afstorten dan kan men dit doen aan de Bronsvoorderdijk 16 te Bathmen. Hier staat het hele jaar een container waar u uw oud ijzer kwijt kunt.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met tel. 0570 – 542342.