Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Pathos Duo speelt in Bathmen

BATHMEN – Ter afsluiting van de concertserie 2016-2017 zal het Pathos Duo bestaande uit Johanneke Haverkate (viool) en Juan Diego Galindez Gutiérrez (piano) op zondag 30 april een concert geven in de Dorpskerk. Aanvang: 19.30 uur.

Johanneke en Juan Diego leerden elkaar kennen tijdens hun muziekstudie aan de Hochschule für Musik in Detmold. Sinds het begin van hun studie werken ze intensief samen en geven concerten in Duitsland, Oostenrijk en Italië.

Johanneke Haverkate was prijswinnares bij het Prinses Christina Concours in 2002, 2003 en 2005 en in 2015 bij het Auryn Wettbewerb in Duitsland. Ze soleerde met verschillende orkesten in binnen- en buitenland zoals bij het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Orkest van het Oosten, het Doelen Ensemble en het Philharmonic Orchestra of Europe.

Juan Diego Galindez Gutiérrez is geboren in Colombia. Als solist is Juan al in meerdere concertzalen en met verschillende orkesten in zijn geboorteland opgetreden. Daarnaast geeft hij als kamermusicus en pianobegeleider regelmatig concerten op Internationale Festivals in zowel Colombia als in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Polen.

In Bathmen zal het Pathos duo werken spelen van W.A. Mozart, Korngold, Brahms, Bartok en De Falla.

Toegang: € 15,00. Donateurs: € 10,00. Jongeren tot 18 jaar gratis toegang