Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

PD Schilderwerken

staat voor vakwerk!

Perry Demirel

BATHMEN – “Het leveren van kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons hoog in het vaandel. Ons schildersbedrijf in Bathmen staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit. Onze klanten zijn daardoor zeer tevreden; de klant waardeert het erg dat wij meedenken en alles tot in detail uitwerken.”

Dat is de stelling van Perry die nu zo’n dertien jaar in het schildersvak zit en sinds 2009 zijn eigen bedrijf heeft onder de naam PD Schilderwerken in Bathmen. “Ons schildersbedrijf in Bathmen zorgt er al jaren voor dat woningen, kantoorpanden en winkels in topconditie zijn. PD Schilderwerken is een allround schildersbedrijf in Bathmen. Wij hebben zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers, zoals VVE’s, bedrijven en aannemers. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Wij kunnen u helpen met binnen- en buitenschilderwerk, sauswerk, houtrot herstel en beglazing.

Sinds de zomer van 2015 hebben wij een geheel vernieuwde website. Om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden nodigen wij u uit om bij gelegenheid een kijkje te nemen op onze nieuwe website: www.pd-schilderwerken.nl”

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf voor al uw binnen- en buitenschilderwerk? PD schilderwerken in Bathmen helpt u graag verder. Samen worden de werkzaamheden opgesteld, zodat u een scherpe offerte kunt verwachten.

U kunt PD schilderwerken natuurlijk ook telefonisch bereiken: 0570-866208 of 06-39835363.