Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Persoonlijke aandacht, service en advies op maat!

BATHMEN – Dat is waar de Robert Scholten Verzekeringen en Hypotheken met zijn RegioBank voor staat. Bankzaken kunt u niet altijd via internet regelen. Iedere persoonlijke situatie is immers anders. Bij RegioBank Bathmen krijgt u persoonlijke aandacht en een advies op maat. Tijdens individuele gesprekken kijken onze professionele adviseurs welke rekening, hypotheek of verzekering het best aansluit bij uw wensen en behoeften.De RegioBank is een echte familiebank. Voor elke leeftijd is er een pasklaar advies. Van JongWijs pakket voor de kleinsten om te leren bankieren tot een hypotheek voor iedereen. Maar ook alles wat daar tussen zit zoals betalen, internetbankieren en ook bankieren met de app. Daarbij vindt men het belangrijk dat u altijd welkom bent op het kantoor.

 

Een nieuwe rekening openen en overstappen van bank is zo geregeld met de gratis Overstapservice

De Overstapservice is een initiatief van de gezamenlijke banken in Nederland dat ervoor zorgt dat uw betalingsverkeer soepel doorloopt. Na het openen van een rekening bij de RegioBank worden bedrijven en organisaties die automatisch geld van uw rekening afschrijven geïnformeerd over het nieuwe rekeningnummer. U hoeft niets te doen, wij de RegioBank regelt dit. Tevens ontzorgen zij u met het informeren van personen en instanties die geld naar uw rekening moeten overmaken.

“Afgelopen weken heb ik diverse klanten geholpen met deze overstapservice”, aldus Linda Alberts, Uw RegioBank adviseur. “Het is fijn klanten te begeleiden tijdens deze overstap. Ik merk dat onze klanten het erg prettig vinden dat ze voor elk advies en vraag binnen kunnen komen. U kunt altijd binnenlopen op ons kantoor aan de Molenstraat 3A in Bathmen voor vragen en advies. Maar u mag ook altijd een afspraak maken. Bent u niet in de mogelijkheid ons kantoor te bezoeken? Dan komen wij naar u toe.

Voor informatie of advies kom langs, bel of kijk op www.robertscholten.nl