Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Peuters Rythmeen luiden zomer in met nieuw buitenspeelterrein

BATHMEN – Woensdag 21 juni was het een gezellige drukte op het vernieuwde peuterplein van de Rythmeen. Onder de belangstellenden bevonden zich ouders, collega’s, buren, sponsoren en natuurlijk peuters. Iedereen was gekomen voor de opening van deze belevingsplek.‘Kijk, voel, proef, ruik, hoor, speel en verwonder….’, dat is wat de pedagogisch medewerkers willen uitdragen en overbrengen op de peuters.

De speelplek is door een grote groep actieve ouders onder handen genomen.

De Rythmeen is heel blij met de buitenklas en de enorme zandbak met daarin een prachtig zelfontworpen en zelfgemaakt watertoestel. Natuurlijk mag ook een moestuin niet ontbreken.

De gehele ochtend was er geronk te horen van Tommy Carving. Hij vervaardigde met een kettingzaag uit een eik een prachtige beer, die later die morgen zijn plekje kreeg in de moestuin.

Na een paar korte toespraken kwamen Laura en Han, twee grote peuters het nieuwe plein ‘ontdekken’ en ze namen de peuters mee naar het zelfgemaakte, ingepakte kunstwerk. De peuters mochten hun cadeau uitpakken, waarna gekleurde ballonnen de lucht ingingen.

Tot slot verraste Dorien Lamberts, voorzitter van de ouderwerkgroep, de peuters met een zelfontworpen houten buitenxylofoon.