Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Prachtige opening van het jubileumjaar Rythmeen

BATHMEN – “In 2022 bestaat de Rythmeen 50 jaar. Komend schooljaar hebben we daarom uitgeroepen tot jubileumjaar. Een jaar waarin diverse activiteiten georganiseerd worden om dit lustrum te vieren. Na de afgelopen jaren die helaas in het teken hebben gestaan van Covid, hebben we gedacht dat het tijd is voor allerlei activiteiten die verbinding brengen in het dorp Bathmen. Bij de activiteiten die de komende tijd georganiseerd gaan worden, willen we deze verbinding ook zoeken en delen met de verschillende doelgroepen in Bathmen. Tijdens dit jaar staan de kleuren geel, zwart en goud centraal. Geel en zwart vinden we terug in het logo van de Rythmeen en goud heeft alles met het 50-jarig bestaan te maken”, aldus Ellen Simmelink van de Rythmeen.

Op woensdag 25 augustus vond de eerste activiteit plaats namelijk een bijzondere opening van dit jubileumjaar. Het plein was versierd met vlaggetjes en een heuse ballonnenboog. Veel kinderen hadden iets geels, zwart of goud aan.
Meester Frank Machielsen verwelkomde de burgemeester Ron König. De burgemeester opende het jubileumjaar officieel met een toespraak. Hij benoemde hierin het jubileumfeest op zaterdag 2 juli 2022.
Daarna werd de vlag gehesen. Deze vlag werd speciaal ontworpen door oud-leerling Viggo van Baal. Het is een prachtig exemplaar geworden. De oudste en de jongste leerling van de school mochten deze vlag tot in de top van de mast hijsen. Daarna werd het feestlied ‘geel, zwart, goud’ uit volle borst meegezongen door alle leerlingen.
‘s Middags kregen alle leerlingen nog een ijsje. De ijsjes werden gesponsord door de Jumbo Johan Mensink uit Bathmen. Voor alle belangstellenden was er nog koffie en thee. Ellen: “Het was fijn om te zien dat er zo’n grote belangstelling was. Al met al kijken we terug op een succesvolle opening.
Mocht u leuke ideeën hebben of openstaan voor sponsoring in welke vorm dan ook, schroom dan niet om contact te zoeken (rythmeen50jaarbathmen@outlook.com)”.