Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Presentatie voorlopig ontwerp Sporthal Bathmen


Bathmen – Op 20 juni wordt een bewonersavond gehouden waarin het voorlopig ontwerp van de nieuwe sporthal gepresenteerd wordt. Nadat op 30 januari een schetsontwerp gepresenteerd is, waarin nog niet alles was uitgewerkt, zoals de functies en de indeling van het gebouw, is het voorlopig ontwerp nu gereed.

De Gemeente Deventer nodigt, in samenwerking met de initiatiefgroep Sportvoorzieningen Bathmen, de bewoners van Bathmen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Het programma start om 19.30 uur met een welkomstwoord door wethouder Rob de Geest en een presentatie van het architectenbureau RAU. Daarna is gelegenheid om vragen te stellen en suggesties voor het vervolg mee te geven. De inloop is vanaf 19.00 uur. De avond vindt plaats in de voetbalkantine van ABS Bathmen aan de Prinses Margrietlaan 18 te Bathmen.
Aanmelden kan tot en met 17 juni bij Mandy van Bremen op het e-mailadres: sporthalbathmen@
deventer.nl. Hierbij graag aangeven met hoeveel personen de avond bezocht wordt. Degenen die niet kunnen komen, maar wel graag informatie ontvangen of een vraag stellen, kunnen dit via dit mailadres aangeven.

Illustratie: voorlopig ontwerp Sporthal Bathmen