Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Prijswinnaars Scan & Winactie

BATHMEN – Op zaterdag 25 juni zijn bij het Cultuurhuus Braakhekke de hoofdprijzen overhandigd aan de verschillende prijswinnaars. De Scan & Winactie is een groot succes geworden. Johan Mensink, die namens de activiteitencommissie van het VBO de winnaars toesprak, hoopt dat de ondernemersvereniging ook volgende jaar een vervolg zal geven aan de actie. In totaal zijn er ruim 25.000 (!) vouchers gescand bij de Scan & Winzuil in het Cultuurhuus.

Prijswinnaars
Rick Bosscher won een week lang gratis gebruik maken van een camper, aangeboden door Groenouwe Camperverhuur. Ria Dijkhuis is de winnares geworden van 2 overnachtingen bij vakantiehuis de Bolle. Één minuut gratis winkelen bij Jumbo Johan Mensink mogen de fam. Schuurman, Floor Verhoef, Bert Scholten en Jeanette Beltman. Anja Nieuwenhuis ging met het BBQ pakket ter waarde van € 450,00, aangeboden door Bielder-man catering, naar huis en de familie Kemerlings ontving € 250 aan waardebonnen, te besteden bij Bathmense Winkeliers, aangeboden door Brilman Bathmen. Petra Koeslag, prijswinnares van een reischeque ter waarde van € 500,- kon zaterdag niet aanwezig zijn, maar kreeg de cheque op eerder tijdstip overhandigd door Joy Egbers van TUI Joy Egbers (foto inzet).


Ook de prijswinaars van de prijzen ter beschikking gesteld door Piggy’s Palace (rondleiding en een wijnproeverij voor 10 personen) en Schipbeek Makelaars (ballonvaart voor 2 personen) hebben op een ander tijdstip hun prijs in ontvangst genomen.
Er is één hoofdprijswinnaar nog niet bekend. Hij of zij heeft op 18 juni om 15.25 uur een voucher bij de zuil gescand, maar zichzelf nog niet gemeld. Deze persoon kan zich alsnog melden bij het Infopunt in het Cultuurhuus.