Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Prinsenbal van Battumse Pompers op 16 januari bij residentie

de Brink

BATHMEN – Zaterdagavond 16 januari presenteert carnavalsvereniging De Battumse Pompers zijn nieuwe Prins. Afgelopen jaar was Prins Hafkamp de 1ste (Niek Hafkamp) de prins van het dorp, met adjudant te Swinkels(Remi Winkels) aan zijn zijde.De Battumse Pompers is dé carnavalsvereniging van Bathmen en dit jaar zal voor de 24ste keer het carnaval worden gevierd in de vertrouwde residentie café De Brink. Het carnavalsweekend is van zaterdag 6 februari t/m maandag 8 februari. De Battumse Pompers zullen dan weer verschillende activiteiten organiseren met op  zondagmiddag kindercarnaval en op maandag de bekende biertapwedstrijden en de bekendmaking van De Battummer van het jaar 2016. Ook zal er weer een bezoek aan het Dijkhuis worden gebracht om met de bejaarden van Bathmen weer een gezellige middag te houden.

Voordat het echter zover is zal er eerst een prins moeten zijn. zaterdagavond 16 januari zal om 11 over 11 dit bekend worden. Het zal een groot feest worden, verschillende carnavalsverenigingen uit de regio zullen aanwezig zijn, en ook de stadsprins van Deventer, Prins Hanze de Negentiende is aanwezig.

In Bathmen wordt er al druk gespeculeerd wie de nieuwe prins van Bathmen zal zijn. Uiteraard is dit nog niet bekend, maar wat de raad van elf wel kan zeggen is dat de nieuwe prins van Bathmen zeer geziene Bathmenaar is die een feest tot een waar feest kan brengen!   Menigeen zal positief verrast zijn met de nieuwe prins en adjudant.

Kortom, het wordt weer een zeer gezellige avond bij De Brink zaterdag 16 januari.