Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Protestantse Gemeente Bathmen: Zin(g)!

BATHMEN – De tijd tikt altijd door. Soms heeft dat iets ongenadigs. Soms gebeurt er iets waardoor je zou willen dat de tijd even stil zou blijven staan. Aan de andere kant – juist die altijd doortikkende tijd kan je soms ook een duwtje in de rug geven. Het leven gáát door. Je moet wel verder. Wat er ook gebeurt.En zo wordt het ook vanzelf weer kerst. In de komende weken zal voor het kerstfeest alles weer uit de kast gehaald worden. Ook in de kerk. Komende zondag starten we met de eerste voorbereidingen. En wel met de oervraag: ‘Zin in kerst?!’ Henny Tuut zal de viering leiden.

Om te weten hoe dat uit gaat pakken zit er maar één ding op: naar de kerk komen! Dat is volgens Theo Tobé sowieso slim: vermijd de kerstdrukte, ga nu naar de kerk!

Over Theo Tobé gesproken: onder zijn leiding zal in de kerstnacht het ‘Klein Kerkoratorium’ van Antoine Oomen en Huub Oosterhuis (de vader van) uitgevoerd worden. Heeft u altijd al ‘ns in een koor willen zingen – zing nu dan mee! Op donderdag 26 november om 20.30 uur is de eerste repetitieavond. Meer info? Kijk bij ‘muziek’ op pgbathmen.nl

Of haal alle info gewoon in de Dorpskerk aan het Kerkplein in Bathmen op. Bijvoorbeeld komende zondag om 10.00 uur en vier de viering dan gewoon meteen effe mee – wel:kom!