Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

(Re-)stylen met Mia Colore krijtverf: duurzaam en trendy!!!!

Op de foto Irma de Vries, bij haar kunt u ook meubels laten restylen met Mia Colore krijtverf.Bathmen- Heeft u op zolder nog ergens een aardslelijk kastje staan, een spiegel misschien met een “foute” lijst of een stoel  in een kleur die écht niet meer kan? Nìet weggooien want dat kan altijd nog! Er is namelijk een oplossing om zoiets om te toveren tot een juweeltje: leer het op één van de workshops bij Bennie en Riekie Bieleman.

(Re-)stylen met Mia foto 1

Op de foto Irma de Vries, bij haar kunt u ook meubels laten restylen met Mia Colore krijtverf.

Op woensdag 22 april en woensdag 24 juni kunnen belangstellenden  deelnemen aan een zeer leerzame avond over werken met krijtverf. In de eerste workshop werden al prachtige resultaten behaald met het  pimpen van oude meubels met Mia Colore krijtverf.

Een ultra-matte, fluweelachtige verf, gemaakt van 100 % natuurlijke pigmenten. Krijtverf is een muurverf, maar uitermate geschikt om oude meubels te restylen naar eigen smaak want de verf is in maar liefst 67 kleuren verkrijgbaar! De krijtverf is afwasbaar maar voor meubels die intensief worden gebruikt (tafelbladen, armleuningen e.d.) wordt geadviseerd deze af te werken met ultra-matte, milieuvriendelijke vernis.

Op de workshops wordt geleerd hoe men meubels een oude look kan geven of juist een heel strak uiterlijk, geheel naar eigen wens.

De eerste workshop was een groot succes met heel tevreden deelnemers.

Wie graag aan één van de genoemde avonden wil deelnemen kan zich aanmelden per mail: info@benniebieleman.nl; via de Facebook-pagina; per telefoon: 0570-542660 of gewoon binnenstappen in de winkel aan de Dorpsstraat waar men meteen de kleuren van Mia Colore kan bekijken en het resultaat van een gepimpt kastje kan zien. Zelf even kijken wat Mia Colore te bieden heeft? Kijk dan op www.miacolore.nl

(Re-)stylen met Mia  foto 2