Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Recreatiekrant 2015,

zorg dat u er in staat !

BATHMEN – Zoals elk jaar zal er dit jaar weer een Recreatiekrant uitgebracht worden. De redactiecommissie is begonnen met de samenstelling en heeft al tal van organisaties per mail aangeschreven met het verzoek hun bijdrage in te sturen. Voor diegene die deze mail niet hebben ontvangen en ook een bijdrage in de Recreatiekrant willen plaatsen is deze oproep bestemd. De krant komt uit op vrijdag  20 maart 2015, dat is ruim een week vóór Pasen.

 Voor de vakantiegangers én inwoners van Bathmen zal de krant weer een bron van informatie zijn voor de bezienswaardigheden en evenementen die in Bathmen en omgeving plaats vinden.
Van de huifkartochten tot exposities, van openluchtvoorstellingen tot fietsroutes, van campings tot Bed & Breakfast-adressen; alles is te vinden in de Recreatiekrant.
Het is dus heel belangrijk om er in te staan met uw activiteit of accommodatie. De krant komt maar 1 maal per jaar uit, dus ook de activiteiten van begin 2016 kunnen een plaats krijgen in deze krant!  Pasen valt dit jaar vroeg, de uiterste inleverdatum van artikelen is daarom 1 5 februari 2015.

Uw bijdrage kunt u, vóór 15 februari 2015 mailen aan infopunt@bathmen.nl o.v.m. Recreatiekrant 2015. Foto’s kunnen separaat ( dus niet in de tekst geïntegreerd) en het  liefst als  jpeg-bestand, meegestuurd worden ter illustratie van uw artikel.  De krant zal zowel huis aan huis in het bezorggebied van de Nieuwe Bathmense Krant, als bij vakantieparken en campings in de omgeving en andere  strategische plekken verspreid worden.
De Recreatiekrant 2015, zorg dat u erin staat!