Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Recreatiekrant 2018

BATHMEN – Na een prachtig begin van het jaar 2018 tijdens de manifestatie ‘Bathmen telt af’ staat de redactie van de Recreatiekrant klaar om alle evenementen in Bathmen te verzamelen en samen te brengen in de nieuwe uitgave. Dorpsbewoners én toeristen zijn dan weer het hele jaar op de hoogte van alle activiteiten in ons dorp. Namens Stg. Bathmen Promotie zorgt de redactie ervoor dat de krant vóór de paasvakantie verschijnt; dit jaar is Pasen op 1 april. Alle informatie is straks ook on-line te vinden in de activiteitenkalender op www.bathmen.nlIn de Recreatiekrant 2018 streeft de redactie ernaar alle evenementen van het jaar op te nemen. De krant is voor heel 2018, dus ook als er iets in november of december georganiseerd wordt, zorg dan dat het te vinden is in de Recreatiekrant! Alleen Bathmense bijdragen kunnen geplaatst worden, dus niet uit omliggende gemeenten. De krant wordt wel buiten Bathmen verspreid; o.a. bij campings en andere overnachtingsaccommodaties.

Aan iedereen die vorig jaar een artikel heeft aangeleverd, is een mail verstuurd als reminder.

Als u nog niet bij de redactie bekend bent en dit jaar wel een evenement te vermelden heeft, laat het dan weten!

Verschijningsdatum van de Recreatiekrant 2018 is nog niet definitief, maar rond 25 maart. Uiterste inleverdatum van artikelen en foto’s is vrijdag 16 maart 2018.

U kunt uw bijdrage, in de vorm van een artikel met separaat foto’s, logo’s of andere illustraties mailen naar: infopunt@bathmen.nl