Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

RegioBank Zilvervlootparade tijdens VBO WinterFair

BATHMEN – Robert Scholten Verzekeringen & Hypotheken, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Bathmen presenteert op zondag 19 november 2017 de RegioBank Zilvervlootparade. Tijdens deze parade op de VBO Winterfair is er voor kinderen van alles te doen: een springkussen en een pannaveld om te voetballen. RegioBank verzorgt dit spektakel om Zilvervloot Sparen voor kinderen in de spotlights te zetten. Met Zilvervloot Sparen worden kinderen op jonge leeftijd gestimuleerd om te beginnen met sparen.Met Zilvervloot Sparen wil RegioBank het sparen onder jongeren bevorderen zoals dat ook bij de oude zilvervloot spaarrekening gebeurde. Vanaf de geboorte tot aan hun achttiende kunnen spaarders jaarlijks maximaal € 600,00 sparen. Als zij de hele spaarperiode volmaken, ontvangen zij bovenop het gespaarde geld een premie van maximaal 10%. In september 2012 herintroduceerde RegioBank Zilvervloot Sparen. De spaarrekening was vanaf 1958 enorm populair tot de overheid in 1992 de regeling stopte.

Zilvervloot Sparen afsluiten kan bij RegioBank Robert Scholten Verzekeringen & Hypotheken. Wim Pasman adviseur van RegioBank: “Kom gerust langs aan de Molenstraat 3a in Bathmen. Wij nemen graag de tijd om alles met u persoonlijk door te nemen. Gewoon, met een kop koffie erbij.”

 

Over RegioBank

Met ruim 530 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die hen kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen, zoals een school, supermarkt en een bank, moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen en kleine steden.