Regionale bands vinden

Open Podium in Café De Brink

Hemelvaart Bandjes Festival in Bathmen

BATHMEN – Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, biedt café de Brink in Bathmen wederom een podium voor regionale bands met groot potentieel muzikaal talent. Van punk tot dialect, met talenten die misschien nu nog klein zijn, maar mogelijk uitgroeien tot topartiesten of bands met landelijke of zelfs internationale bekendheid!Een opsomming van de optredende bands en artiesten laat zien dat er een gevarieerd programma zal worden gebracht op Hemelvaartsdag in Café de Brink te Bathmen.

Met de technische ondersteuning van de Bathmense band Kabaal wordt de aftrap om 16.00 uur gedaan door de band Tosti. Het programma wordt vervolgd met Streetflower, Gans Anders, Alive en Bonobobranded.

Met dit programma wordt een gevarieerd muziek aanbod verwacht, met verschillende genres, van punk en rock tot Nederpop en tranentrekkers. Iedere band brengt hiermee op zijn eigen manier een eigen repertoire op de bühne met o.a. nummers van de Rolling Stones, Go Back to the Zoo, Mando Diao, Waylon, De Dijk en nog veel meer.

Hiermee brengt Café De Brink in Bathmen op Hemelvaartsdag niet alleen een gevarieerd programma, maar biedt hiermee ook bands een open podium om zich te presenteren aan het grotere publiek. Iedere band verzorgt een spetterend optreden in een tijdsduur van een uur onder begeleiding van ervaren en professionele licht- en geluidtechnici.

Het programma begint op Hemelvaartsdag, donderdag 24 mei, om 16.00 uur en uiteraard is het ‘festival’ vrij toegankelijk.