Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Relatieplanet Singlesfeest

bij Boode in Bathmen

Zaterdag 13 juni

BATHMEN – Na een succesvolle eerste editie in maart wordt op zaterdagavond 13 juni het Relatieplanet Singlesfeest opnieuw gehouden bij Boode in Bathmen. Zoals de naam al doet vermoeden geeft deze avond singles vanaf 30 jaar de mogelijkheid om lekker te borrelen, te dansen en nieuwe mensen te ontmoeten in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Echter ben je natuurlijk ook welkom als je niet single bent of geen lid bent van Relatieplanet.nl

Meerdere zalen

Net als bij de vorige editie zullen ook deze keer meerdere zalen gebruikt worden die elk een eigen sfeer zullen hebben. In de Grote Zaal kan er lekker gedanst én gesjanst worden tijdens swingende optredens van de band ‘Groove Line’. Tussendoor draait een DJ de lekkerste muziek die ervoor zorgt dat je geen enkel moment stil kunt staan. Daarnaast is er in de lounge de mogelijkheid om lekker te kletsen en te borrelen. In de zaal boven is er de mogelijkheid tot speeddaten. Om daaraan mee te doen is het gewenst om je vooraf in te schrijven via de site van Relatieplanet.nl of via www.relatieplanetsinglesfeest.nl Op de avond zelf kun je je hiervoor ook nog in beperkte mate opgeven maar voor het speeddaten geldt wel: vol is vol.

 

Make-over

Nieuw deze keer is de mogelijkheid om een ware make-over te ondergaan. De Serre is heringericht tot make-over zaal waar een kapper, opticien en kledingstylist klaar staan om iedereen te voorzien van een fantastische outfit en de perfecte coupe. Wanneer je helemaal gestyled bent is er vervolgens ook nog eens de mogelijkheid om door een professionele fotograaf gratis een nieuwe profielfoto te laten maken voor op Relatieplanet.nl

 

Singles Bingo

Ook nieuw deze editie is de Relatieplanet Singles Bingo. Singles kunnen hiervoor bij binnenkomst hun naam in een willekeurig vakje noteren op een zogenoemde bingokaart op basis van hun leeftijd. Gedurende de avond roept de DJ in de Grote Zaal een aantal keer willekeurig twee nummers van de bingokaarten om. De singles die zich hebben ingeschreven op die nummers kunnen samen aan de bar een gratis drankje nuttigen waarbij ze elkaar kunnen leren kennen. Anders dan bij het speeddaten is dat singles hierbij niet gebonden zijn aan tijd, er wordt met één persoon tegelijk gematcht.

 

Meet & greet met datingcoach Denise Janmaat

Heb je moeite met contact leggen tijdens het Singlesfeest? Vind je het lastig de juiste persoon aan te spreken of heb je een vraag over je profiel op Relatieplanet? Ga dan in gesprek met de datingcoach van Relatieplanet: Denise Janmaat. Zij zal gedurende de avond aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden.

 

Het Relatieplanet Singlesfeest vindt plaats op 13 juni bij Boode in Bathmen, aan de Brink 10. Het is een uitgekiende gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, de basis te leggen voor een leuke vriendschap of misschien kom je wel de liefde van je leven tegen.

Alle info is te vinden op www.relatieplanetsinglesfeest.nl

 

Over Relatieplanet.nl

Relatieplanet.nl is al 11 jaar de meest bezochte datingsite in Nederland en België waar serieuze vrijgezellen voor een relatie, vriendschap of date gevonden kunnen worden. In alleen Overijssel hebben zij al 190.000 leden. Duizenden mensen hebben via Relatieplanet een leuk contact gevonden.

 

Over Boode in Bathmen

Boode in Bathmen is een horecabedrijf dat een grote diversiteit aan mogelijkheden op het gebied van diners, (thema)feesten, zakelijke bijeenkomsten, catering, trouwerijen en evenementen biedt. Boode streeft naar hoge kwaliteit, gezelligheid, een goede sfeer en oprechte gastvrijheid. Daarnaast is het een familiebedrijf met een lange geschiedenis: Boode bestaat al meer dan 165 jaar.